Heippa.

Ajattelin jatkaa nyt samalla linjalla kuin edellisessäkin postauksessa ja jutella välillä vähän jotain muutakin kuin aina näitä pelkkiä sukkajuttuja. Tämäkin juttu tosin liittyy jotenkin neulomiseen - yllätys yllätys :D Mihinkäpä sitä koira karvoistaan pääsisi, heh.

Minulla on menossa juuri nyt kotona sellainen (kevät) kesä siivous, eli koti on laitettu suurin piirtein mullin mallin ja tarkoitus olisi tehdä sellainen ihan kunnollinen siivous täällä. Niin päätin aloittaa makuuhuoneesta ja siellähän sijaitsee, mikäs muu, kuin minun suurin aarteeni: se lankavarasto.

Arvaatte jo varmaan, mitä olen siivoillut ja järjestellyt tässä pari päivää. No tuota nimenomaista lankavarastoa tietenkin. Vaatekomerot siivosin parissa tunnissa ja jostain syystä loppuaika on mennyt lankakomeron ja lipaston äärellä B) Nyt on langat järjestelty sitten lankamerkkien ja/tai värien mukaan omiin paikkoihinsa.

DSCN6695%20%282%29_400x533.jpg

Tässä vaatekomerossa (kuva yllä) on 7 Veikat ja Sockit sulassa sovussa. Niitä ei näytä olevan niin paljon, kun tuota kuvaa katsoo, mutta muita lankoja minulla onkin sitten vähän enemmän B) Minulla on kaksi tällaista kankaista pyykkikoria (kuva alla) täynnä lankoja. Yksi on pyhitetty Maijalle ja toinen noille uusille Socki Fine langoille ja (tuleville) Venloille.

DSCN6716%20%283%29_400x300.jpg

Novita Nallet ja vauvalangat löytyvätkin sitten lipastosta, jossa on viisi laatikkoa. Tässä (kuva alla) näitä vauvalankoja. En ole edes laskenut, kuinka monta kerää niitä on, mutta kuten kuvasta näkyy, niin monta! Ajatuksena oli joskus neuloa sukkia ja lapasia johonkin synnärille, mutta se sitten ajatus jäi vuoden jälkeen tauolle...

DSCN6718%20%282%29_400x300.jpg

Raotan tässä teille vielä toista lipaston laatikkoa tähän lopuksi (kuva alla). Siellä on vähän lisää vauvalankoja ja pätkävärjättyjä 7 Veikkoja. Noita pätkävärjättyjä ei ole paljon, koska en oikein perusta niistä. Minusta on vain mukavampi käyttää yksivärisiä lankoja. Jos minulta kysytään, niin minun ehdoton lankasuosikkini kaikista langoista on Nalle ja Maija. 

Ne ovat juuri sopivan paksuista lankaa minun käsialalleni ja valmiista ohjeista tulee niillä neulottuna aika passelin kokoisia sukkia. Seuraavana lempparina tulevat 7 Veikka ja Socki. Nyt tutustun tähän uuteen lankavahvuuteen, Socki Fineen ja Venlaan. Luulen, että ne tulevat sitten kolmantena.

DSCN6720_400x300.jpg

Tällaisia höpötyksiä tällä erää. Seuraavaksi kerron taas sukista ja lapasista. Olenkin aloittanut nyt uudet sukat, Mia Sumellin Unelmasukat. Sain vihdoinkin korkattua tuon Mian kirjan: Hyvän mielen villasukat. Se on odotellut hyllyssä jo varmaan vuoden verran, että neuloisin sieltä jotain. Jei, nyt ehdin tehdä senkin :)

I cleaned my yarnstash yesterday and now I'm happy about that I find yarns from there again :D