Neuletyö - Knitwork 32 / 2020

Valitan huonoja kuvia.

m%C3%B6ks%C3%A41_800x439.jpg

Se olis sitten taas sunnuntai

Miten sun viikko on sujunut? Mulla se meni rentouttavissa merkeissä. Olin alkuviikon mökillä, kun siihen tuli mahdollisuus. Oli saunomista ja grillaamista. Aamuisin vain istuin terassilla kahvilla ja ihailin merimaisemia metsän huminaa kuunnellen. Latasin akkuja ja sain sieltä paljon uutta virtaa arkeen taas vähäksi aikaa.

m%C3%B6ks%C3%A4_400x533.jpg

En olekaan saanut sen vuoksi tällä viikolla aikaan kuin yhden palan palapeittooni. Otin kyllä pienen varaston lankoja ja tarvikkeita mukaan mökille, mutta en lopulta malttanut neuloa siellä kuin vähän sukan vartta. Tässä siis ennen matkaa neulomani ja silmukoimani palanen. 

Saanko siis esitellä; Kellarin kummitus :)

kellarinkummitus.jpg

Siellä se tulee kummittelemaan johonkin kohtaan peittoa. Yllätyin itse siitä, että nuo kulmakarvat onnistuivat noinkin hyvin. En ole kulmakarvaihmisiä. En osaa piirtää niitä. Onneksi tämä on ruutupiirros :D

20200906_075856_400x400.jpg

Nyt pistänkin tämän palapeittoprojektin hetkeksi sitten sivuun ja neulon muutaman parin miesten sukkia. Huomasin nimittäin mökillä, että isäni käytti äitini kukallisia villasukkia, kun hänen omansa on kuulemma jo loppuun kulutettu.

Ihmettelen miksi hän ei ole maininnut minulle asiasta, olisin kyllä neulonut uusia sukkia jo aikapäiviä sitten :) 

Nimim. Ne miehet.....