Neuletöitä-Knitworks 39 - 42 /2020

hb1_850x288.jpg

Tässä suora linkki ohjeeseen, joka löytyy täältä blogista tähän sukkamalliin (You can find the pattern here):

https://kikiliakii.vuodatus.net/lue/2019/09/just-sulle-sukat-ja-ohje 

Sateista torstaita sinne

Olen neuloskellut tässä viime päivät tiiviisti vanhalla sukkamallillani uusia sukkia. Miniä pyysi minua nimittäin neulomaan lastentarhan opettajille joululahjaksi sukat ja niitä tässä nyt neulotaan :) Neljä paria naisten sukkia ja yksi pari miesten sukkia olisi tarkoitus saada aikaiseksi joulukuuhun mennessä.

Otinkin mielelläni tämän haasteen vastaan ja ajattelin neuloa nämä sukat eri värityksin, niin ne erottuvat toisistaan käytössä. Ajattelin tehdä siis sellaiset tiimisukat. Neulon harvemmin samalla ohjeella yhtä sukkaparia enempää, mutta nyt ajattelin haastaa itseni kokeilemaan tätä :)

hb2_400x400.jpg

Nämä sukat ovat kulkeneet täällä blogissa työnimellä: Just sulle -sukat, mutta nyt annoin näille sukille nimen: Sydämenlyöntejä - heartbeats. Minusta se kuvaa sukkia paremmin kuin tuo entinen nimi. Ehkäpä sen takia, että lisäsin malliin sukan eteen silmukoituja sydämiä sinne tänne. Ne nousevat sukasta sieltä täältä esiin kuin sydämen lyönnit <3

Ohje on siis ilmainen ja käytettävissä, mutta toivon, että mainitset suunnittelijan nimen, jos laitat kuvia sukista jonnekin. Toivon näkeväni myös mahdollisimman paljon erilaisia väriyhdistelmiä näistä sukista! :)

hb5_400x395.jpg

Olen itse saanut neulottua tähän mennessä neljä sukkaa. Vielä pitäisi kuusi sukkaa tehdä. Vaihtelua olen tähän projektiin saanut neulomalla vuoronperään jokaisella värillä yhden sukan. Kun olen saanut ensimmäiset viisi sukkaa valmiiksi, aloitan värien vaihtamisen taas alusta ja neulon sukille parit. Tässä alla on sukkiin valitsemani värit :)

DSCN7329%20%282%29_400x400.jpg

Kuten kuvasta näkyy, pastelliväreillä mennään. Äitini ehdotti, että jos tässä sukassa käyttäisi punaista, valkoista ja harmaata lankaa, niin siitä saisi aikaiseksi kauniin joulusukan! Minusta se on hyvä idea ja jos vain millään ehdin jossain välissä, niin aion neuloa itselleni tällaiset joulusukat <3

Tässä alla vielä nämä kolme ensimmäistä sukkaa edestä ja takaa. Itse pidän näistä sukista kovasti. Nuo silmukoidut sydämet nostivat tämän sukkamallin aivan uudelle tasolle. Hassua miten joskus joku pieni juttu voi vaikuttaa niin paljon :)

hb4_500x500.jpg

hb8_500x500.jpg

P.S. Tässä tuo sukka vielä sivusta päin kuvattuna. 

hb3_400x533.jpg

EDIT. LISÄYS.

Kuvasin tänä aamuna nämä sukat jaloissa, kun oli niin nätin aurinkoinen aamu. Tässä sukat siis vielä kerran :) 

hbB_500x519.jpg

 

hbA_500x500.jpg