Neuletyö - Knitwork 43 / 2020

Nimet%C3%B6n_1000x435.jpg

Sydämellistä ensimmäistä advettia sinne, missä ikinä oletkin :)

Joulun aika on nyt virallisesti alkanut, sillä vietämme tänään ensimmäistä adventtia. Joulukoristeet on kaivettu kaapin uumenista esiin ja Spotifyssa soivat ensimmäiset joululaulut. Yksi kynttiläkin on sytytetty palamaan ja jouluvalot on ripustettu ulos. Tästä se joulu alkaa :)

Minä pidän joulusta ja etenkin joulukuusta. Ihmiset ovat silloin paljon iloisempia. He hymyilevät ja juttelevat enemmän, jopa vieraille ihmisille :) Tämä juro hiljainen kansa saa silloin jostain uutta virtaa vuoden pimeimpään aikaan. Joulu ei voisi tulla sopivampaan aikaan.

Joululahjoja ostetaan ja tehdään myös itse. Joka puolella kuuluu salaperäistä supinaa ja myhäilyä. Oi tule joulu kultainen. Minun tämän vuotinen joulutoiveeni on, että ihmisillä olisi lämmin ja hyvä joulu. Toivon myös, että joulu olisi kaikille valkoinen <3

joulus1_400x400.jpg

Sydämelliset joulusukat

Minun joulun odotukseni alkaakin tänä vuonna näillä jouluisilla sydänsukilla <3 Ne ovat joululahja eräälle ahkeralle ja mukavalle rouvalle ;) Toteaa salaperäisenä hän. Sukan malli on monelle varmasti tuttu, en neulo tällä sukkamallilla sukkia ensimmäistä kertaa.

Tämä on oma sukkamallini, "Just sulle" tai mitkä lie sukkaset, päivitettynä jouluun sopiviksi :) Ohje näihin löytyy täältä blogista, eli kuvia ei tarvitse kopioida ja silmukoita laskeskella kuvista, kun kaaviot ovat jo valmiina :)

Olkoon tämä sukkamalli tämän vuotinen joululahjani teille! Teitä blogini seuraajia kun on jo niin mukava määrä :)

20201129_101912%20%282%29_400x400.jpg

Sukkien väritys on ihan ehtaa joulukamaa, eli sukasta löytyy punaista, valkoista ja harmaata. Pienenä extra lisänä sukkaan on lisätty vähän hopean hohtoa hopealangalla. Se on Novitan Kide -lankaa, joka on ollut joku kampanjalanka. En usko, että sitä myydään enää missään.

Se ei ole joustava lanka, vaan akryylia. Uskon kuitenkin aika vakaasti siihen, että se kestää näin pieninä annoksina sukissa, kun niitä käytetään ja pestään :) Olen silmukoinut tällä hopealangalla vain nuo silmukoitujen sydänten reunat. Pitäähän joulusukissa olla nyt vähän bling blingiä :) 

joulus5_400x534.jpg

Aivan ongelmitta nämä sukat eivät ole syntyneet. En meinannut ensin löytää sopivia värejä noihin silmukoituihin sydämiin. Kokeilin sukkaan monen väristä sydäntä: Vihreää, vaaleanpunaista ja jopa vaaleansinistä. Sitten purin ne pois ja päädyin pysymään samoissa väreissä, kuin millä sukatkin on neulottu.

joulus4_500x500.jpg

Tähän loppuun laitan vielä kuvan kirjoistani. Koristelin ne nimittäin jouluisiksi. Tässä ovat minun omistamani neulekirjat ja muut käsityökirjat <3 Aarteeni. Näihin ei ole laskettu mukaan irto-ohjeita ja käsityölehtiä, joita minulta löytyy myös vino pino. Läppärilläkin taitaa olla useampia ostettuja sukkaohjeita :)

20201129_110034%20%283%29_675x400.jpg

Laskin, että tässä on 38 neule- ja muuta käsityökirjaa täynnä mitä ihanampia malleja ja ohjeita <3 Ja lisää tekisi mieli osta B) Ehkäpä sitten taas ensi vuonna viimeistään silloin, kun minulla on taas synttärit. 

Tästä tulikin mieleeni, että kohta on aika tehdä taas yhteenvetoa ja inventaariota tästä neulevuodesta. Sen onnistumisista ja epäonnistumisista. Kaikista hauskoista jutuista ja myötähäpeästä jota tunnen salaa, kun luen itse omaa blogiani. Heh.

Kivaa adventin jatkoa sulle :)