Neuletyö - Knitwork 40 / 2020

hiiriotsikko_850x308.jpg

No heippa hei :)

Päikkärit on otettu ja olkapää on kipeä. Se tietää sitä, että tänään ja huomenna mennään paperihommilla eli laitan tänne muutaman blogipostauksen. Tässä nyt siis päivän toinen postaus ja valmiiksi neulotut hiirisukat pojanpojalle. Niistä tulikin aika söpöläiset tapaukset :)

Olen pahoillani siitä, että muutin hiukan sukkamallia. Osittain miniän toiveesta, osittain omasta ajatuksesta pienentää sukan kokoa. Sen enempää en sitten sukkamalliin kajonnutkaan. Nyt en tiedä miten toisten poikien sukkien kanssa käy, kun minulle tuli tämä odottamaton niskajumi kesken joululahjojen neulonnan :(

20201119_123108%20%282%29_400x400.jpg

Harmittaa niiiiiin vietävästi, kun tekemistä olisi paljon. Jouduinkin karsimaan lahjasukkia listalta nyt pois muutaman parin verran ja yritän saada jouluksi valmiiksi vain ne "pakolliset". Se tietää käytännössä tänä vuonna vielä 3 sukkaparin neulomista ennen aattoa.

Se ei kuulosta kauhean pahalta, kun aikaa on vielä kuukausi. Onneksi yhden sukan varsi näistä on jo taputeltu eilen valmiiksi. Näistä hiirisukista minulla ei taida olla nyt sen enempää kerrottavaa. Sukan varren yläosa ja hiiret oli nopea ja helppo neuloa, mutta tuo juusto osuus vaati vähän enemmän keskittymistä.

20201119_123032%20%282%29_400x399.jpg

Sekään ei ollut kuitenkaan ylitsepääsemättömän vaikea homma, kun pääsi kuvioista jyvälle. Jos neulot siis nämä sukat, kannattaa varata tuohon juusto-osuuteen rauhallinen hetki ja hiukan aikaa, niin hyvät tulee :) Näyttäisin nyt peukkua jos voisin, mutta ei, täältä ei sellaista toimintoa löydy...

Hiirisukat - Mouse socks
Koko, pattern's size: 33
Puikot, needles: 2,5 mm
Langat, yarns: Novita Nalle, Gjestal Maija
Langanmenekki, weight: 90 g

Malli, model: Hiirisukat
Suunnittelija, designer: Mia Sumell
Ohje, pattern from book: Hyvän mielen villasukat lapsille