Neuletyö - Knitwork 41 / 2020

20201104_113120_400x400.jpg

No huomenta huomenta :)

Millainen ilma siellä on? Täällä satoi eilen maahan ensilumi ja tänä aamuna mittari on näyttänyt -4 astetta. Voi kun tulisi lisää lunta ja pakkasta <3 Paljon. Olen nimittäin talvi-ihmisiä <3 Parempi se, kuin syksyn pimeys ja ainainen vesisade.

Muistin tuossa äsken, että olen unohtanut laittaa tänne blogiin parit sukat näytille ja tässä niistä ensimmäiset. Porin ässät -sukat. Seuraan itse vain jääkiekon MM-kisoja, joten en tunne näitä suomalaisia jääkiekkojoukkueita kovinkaan hyvin, mikä on suorastaan suuri synti ja häpeä. Eikös se kuulu jo yleissivistykseen?

20201104_113710_400x529.jpg

Hävettää oikein tunnustaa tämä asia, mutta niin se on B) Lupasin neuloa isänpäivälahjaksi siis Porin ässät -sukat. Toiveena oli mustat sukat ja valkoinen logo sukan varressa. Koska en löytänyt netistä kunnon kaaviota logosta, piirtelin sen lopulta itse. Tämän lähempänä logoa ei kaavio voi enää olla. 

Piirsin kaavion suoraan Porin ässien virallisesta logosta. Jaan tämän kaavion nyt tänne blogiin, koska se onnistui niin hyvin. Ympyrä on pyöreä ja pataässän kuva aika lailla oikeanlainen. Kaipa tämän logon voi nyt sitten jakaa tänne blogiin? Jos ei, niin poistan sen. 

porin%C3%A4ss%C3%A4tkaavio%20%282%29.jpg

Nyt taidan ottaa pienet aamupäiväpäikkärit, heräsin jo klo 5 aamulla kukkumaan. Onneksi on lauantai. Laitan tänne vielä tämän viikonlopun aikana muutaman postauksen lisää, kunhan heräilen :) Olkapää on niin kipeä, että neulomaan ei juurikaan pysty. Maanantaina lääkäriin. 

 Kivaa lauantaita sulle! :)

Porin ässät sukat 
Koko, size: 43 tai oman maun mukaan
Puikot, needles: 3.5 mm
Lankana, yarns: Novita 7 Veljestä
Silmukoita puikolla, stitches on needle: muuten 13, varressa 14
Ohje, pattern: Ei ohjetta, no pattern
Tehnyt, made by: Kikiliakii

Hi! These are finnish ice hockey team woolsocks, "Porin ässät" woolsocks. These was a father's day gift.