Neuletyöt - Knitworks 8 + 9 / 2021

turkperh5_400x411.jpg

Hei,

päätin tehdä nyt sellaisen tempun parin viimeisimmän blogipostaukseni kanssa, että kirjoitan ne nyt poikkeuksellisesti uudestaan ja postaan nämä viimeiset perhossukat samalla kertaa tänne blogiin :)

Sen verran voin tuosta viimeisestä sekavasta postauksesta sanoa, että jos valvoskelee koko yön, niin aamulla ei ole ehkä se paras hetki ruveta kirjoittamaan ainakaan blogia, heh :) Nyt olen nukkunut yöni hyvin, joten uskallan kirjoitella taas tännekin :)

Olen siis neulonut nyt yhteensä kolme paria perhossukkia vähän eri värityksillä. Annoin näille jokaiselle sukkaparille omat työnimet, että ne olisi helpompi erottaa toisistaan. Ensin kerron jotain tosi lyhyesti näistä "sitruunaisista" perhossukista :)

sit3_400x400.jpg

Nimensä ne saivat sitruunaperhosista, koska nuo perhoset ovat osittain keltaiset. En ole itse niin kauhean ihastunut tuohon keltaiseen väriin, mutta tulipa tehtyä nämäkin. Muuten sukat ovat ihan kivat ja luonnossa nätimmät kuin näissä kuvissa. Lankoina näissä oli taas 7 Veikka ja puikot olivat kokoa 3 mm.

Viimeisenä parina kokeilin neuloa vielä turkoosit perhossukat. Näissä ei ole muuta eroa noihin toisiin sukkiin, kuin tuo väritys. Minusta näistä tuli tosi nätit, sillä pidän lilan lisäksi myös turkoosista väristä.

Minulla onkin kotona vaaleanturkoosia väriä harmaan ja valkoisen kaverina sisustuksessa. Nämä sukat sopivat siis hyvin yhteen mun garderooppini kanssa :D Jopa mun sukkani sopivat nyt sitten sisustukseen :D

turkperh2_400x397.jpg

Kiilakavennukset onnistuivat näissä sukissa tosi hyvin, eikä sukkien neulominen ollut muutenkaan vaikeaa. Tämä on varsin helppo sukkamalli neuloa, langanjuoksut ovat tosi lyhyitä ja mallikerran oppii melkein ulkoa muutaman toiston jälkeen. Siksi näitä sukkia on varmaan valmistunutkin vauhdilla niin monta paria :)

turkperh3_400x400.jpg

Tässä vielä lähikuvaa sukasta. Perhoset ovat itsessään varsin yksinkertaisia, mutta kyllä ne tunnistaa kuitenkin perhosiksi. Näiden sukkien juju onkin varmaan värityksessä ja näissä turkooseissa sukissa se onnistui :)

turkperh1_400x395.jpg 

Nyt en keksi näistä muuta kerrottavaa, mietin jo seuraavaa postausta. Minulla on jo seuraavat sukat täällä odottamassa blogiin pääsyä :)

Lämmöllä, Kikiliakii

Sitruunaiset ja turkoosit perhossukat - butterflies woolsocks
Koko, size: 38
Puikot, needles: 3 mm
Lankoina, yarns: Novita 7 Veljestä
Langanmenekki, weight: 130 g
Ohje, pattern: Kikiliakii

These are the last butterflies woolsocks I'll knit for a while. Next I will knit something else, as usual ;)