Neuletyö - Knitwork 23 / 2021

kukk6_850x273.jpg

Leppoisaa lauantaita!

Siitä on taas jo parisen viikkoa, kun olen viimeksi ehtinyt kirjoitella tänne blogiin. Pääsin silloin noihin kukkia äidille -sukkiin asti. Ajattelinkin jatkaa nyt taas siitä eteenpäin, vaikka tässä välillä on ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä. Olen touhunnut tässä viimeisen kuukauden ajan erään hyväntekeväisyysprojektin parissa. Kerron siitä teille myöhemmin lisää.

kukk1_400x400.jpg

Tässä siis tämä kukkia äidille -sukka punasävyisenä. Minusta siitä tuli nätti. Se on jäänyt toistaiseksi parittomaksi, kun minulle pukkasi tosiaan jotain muuta tekemistä tähän väliin. Aion tehdä tälle vielä kyllä kaverin, mutta se siirtynee syksyyn. Nyt on aika ottaa ohuemmat langat esiin ja ruveta neulomaan kesäsukkia :)

kukk3_400x533.jpg

Ja tältä tämä valmis sukka nyt näyttää. Käytin siinä tuota myhome living -lankaa 7 Veikan kanssa. En ole vielä pessyt myhome -langalla neulottuja sukkia kertaakaan, niin en osaa sanoa miten se käyttäytyy pesussa ja millainen sen kestävyys on.

Luin tosin Facebookista, että se olisi ihan hyvä sukkalanka. Vaan kylläpä tuo minulle luottaa. Villasukat kestävät aikansa ja sitten on aika neuloa taas uusia tilalle. Eiks jeh.

kukk4_400x400.jpg

Juuri nyt minulla on työn alla äidille ne kesäiset (ohuet) kukkasukat, aloitin niiden suunnittelun eilen. Onneksi tässä on vielä pari viikkoa aikaa saada ne valmiiksi :) Koska äitini ei ole somessa (Instassa tai facessa) mukana, uskallan varmaan laittaa niistä sitten kuvia tulemaan.

Äidille en ajatellut tällä kertaa laittaa whatsappissa kuvia menemään, niin hänellä on jotain mistä yllättyä. Se tosin onkin sitten ihan eri asia, onko yllätys positiivinen vai negatiivinen :D 

kukk5_400x533.jpg

Tässä alla näyttökuva (print screen), jonka otin läppärillä näiden sukkien ohjeesta. Se ei ole tosin vielä valmis ohje, mutta siinä näkyvät näiden sukkien strategiset mitat.

Nimim. Mummi oppi ottamaan näyttökuvia ja kuvakaappauksia kännykällä ja läppärillä ihan vähän aikaa sitten...ja nyt niitä riittää B)

2021-04-17%20%288%29.jpg

En tiedä saako tuosta kuvasta mitään selvää. Sehän selviää vain testaamalla asia. Kivaa lauantain jatkoa sinne :)

Lämmöllä Kikiliakii