Olen ihastunut nyt pingviineihin...

No juu kyllä. Tämä minun parantumaton neuloosini ilmenee nyt näin eikä parannuskeinoa taida olla :) Ostin tuossa joku aika takaperin uuden Kauneimmat käsityöt lehden ja ihan sen takia, että siellä on Jorid Linvikin pingviinejä lapsille kolmessa eri koossa B)

Löytyy pipoa ja lapasta ja sukkaa. Niin ajattelin neuloa meidän pikku kolmikolle tästä lehdestä pingviinilapaset <3 ja lyödä siinä samalla 3 kärpästä yhdellä iskulla ;) Tekisi mieli kyllä neuloa lehdestä nuo sukat ja pipotkin pojille samantein <3

DSCN3125%20%282%29_400x267.jpg

Pikkumiehen 3 pingviinilapaset ovatkin jo aluillaan tai no. Voisi melkein sanoa, että lopuillaan valmistumassa tässä tapauksessa :)

DSCN3127_400x400.jpg

Lankana minulla on näissä 1-2 vuotiaan lapasissa Adlibriksen baby merino ja turkoosi lanka on teetee Helmeä. Ai että näitä on kiva neuloa <3 Puikot ovat vain kokoa 2,5 mm ja tuntuvat tosi pieniltä verrattuna 3,5 mm puikkoihin, joilla olen neulonut sukkia tässä viimeisen kuukauden ajan.

Ihana neuloa kirjoneuletta taas pitkästä aikaa <3 ja niin pientä lapasta että <3 Palaillaan taas asiaan, kun saan lisää lapasia valmiiksi <3

Pinguihin ihastunut.