Tulisipa lunta

Se mitä tällä hetkellä toivon on se, että jouluksi sataisi lunta. Edes vähän niin että maa olisi valkoinen ja muutama aste pakkastakin saisi olla. Viime vuonna täällä Turun liepeillä oli musta joulu :( Aattona satoi vettä ja oltiin plussan puolella. Jospa tänä vuonna saisimme tännekin valkoisen joulun (?).

Tästä toiveesta saada viettää valkoinen joulu, syntyivät nämä lumihiutaleet vauvalle. Sukat siis.

hiut1_400x400.jpg

Näitä valkoisia sukkia koristavat vaaleansiniset lumihiutaleet ja nilkan kohdalla on samanvärinen nyöri. Sukan varsi on neulottu poimutettuna joustinneuleena, muuten sukka on perussukka. Lumihiutalekaavio on oma muokattu versio Pinterestistä löytyneestä perus lumihiutaleen mallista.

Nyt puikoilla on sitten jo pienet punaiset sukat. Joulu on mielessä ;)

 *<]:{> 

Nämä vauvansukat ovat syntyneet nyt aika hitaassa tahdissa jouluvalmisteluiden lomassa, yksi tai puoli sukkaa päivässä, mutta ovat valmistuneet kuitenkin :)

pun1_400x400.jpg

Nämä punaiset vauvan pilkkusukat on neulottu yksivärisinä. Sukan varren neuloin pilkku mallineuleena ja muuten sukka on ihan perussukka. Minusta yksinkertainen on välillä kaunista, eikä tuossa yhdessä sukassa ole kuin 2 lankaa pääteltävänä! :)

Ajattelin muuten kokeilla näihin vauvansukkiin kaikenlaisia erilaisia kantapäitä, kantapäät kun eivät vauvan jalassa kulu samalla tavalla kuin aikuisella. Teinkin noihin lumiukkosukkiin kantapäät ainaoikeinneuleena.

DSCN4036_400x400.jpg

Niistä tuli kivat. Sitten näihin lumihiutaleisiin neuloin ihan tavallisen kantapään sileänä neuleena. Minusta se sopi näihin sukkiin, kun sukan varressa on jo asiaa.

DSCN4045_400x400.jpg

Näihin punaisiin sydänten murskaajiin neuloin vahvistetun kantapään. Se sopii minun mielestäni hyvin tuon nilkassa olevan kierretyn joustinneuleen perään. Näistä jätin muuten nyörin pois, nämä eivät sitä minusta kaivanneet.

DSCN4040%20%282%29_400x400.jpg

En ymmärrä miksi tuolla minun kamerallani ei saa nyt tuosta punaisesta sukasta kunnon kuvaa, se näyttää ainakin minun silmissä jotenkin suttuiselta, mutta näillä mennään.

Tässäpä tämä raportti tällä erää. Palaillaan taas asiaan, kun saan jotain valmista aikaiseksi :)

Lumihiutaleet
Koko 19-20 (6-12kk)
Puikot 2,5 mm
Silmukoita puikolla 11
Lankana Adlibriksen Baby merino
Langanmenekki 30 g
Tehnyt Kikiliakii