Joulu tulee, olenko valmis

No en taida ihan vielä olla :D Nyt kun vauvansukat on neulottu, on aika ruveta miettimään joululahjoja. Tein jo joka syksyisen kyselykierroksen ystävä- ja perhepiirissä kengän numeroista muihin mieltymyksiin. Mitkä ovat niitä lempparivärejä ja kiinnostuksen kohteita heidän elämässään juuri nyt.

Tänä vuonna en viitsinyt edes yrittää olla enää ovela kyselyissäni, perheeni ja ystäväni lukevat minua kuin avointa kirjaa :D Jokainen arvasi heti, miksi esitän niin erikoisia kysymyksiä ja monella oli jo toiveet mietitty vähän niin kuin valmiiksi ;) Tyttären avomies muisti senkin, että hänellä on vielä viime jouluinen sukkalahjakortti lunastamatta :)

DSCN4979%20%283%29_400x400.jpg

Niin päätin alottaa tämän joka syksyisen urakkani neulomalla jo pitkään haaveilemani Lumi Karmitsan Karmeat joulusukat. Ne ovat minun mielestäni aivan ihanat sukat, vaikken ole pääkallo- ja luurankotyyppinen ihminen. Näissä sukissa on minusta mukana jotain sellaista hauskaa josta pidän.

DSCN4982%20%282%29_400x400.jpg

Minun piti tehdä nämä sukat ensin itselleni, niinpä lyhensin sukan vartta, että se mahtuu jalkaani paremmin. Nyt olen kuitenkin tullut toisiin aatoksiin, kun en ole sinisen värin suuri ystävä. Joka tapauksessa. Ensimmäinen joululahja on nyt valmis, kenelle se sitten ikinä päätyykään :) Tästä on hyvä jatkaa ;)

Suunnittelija: Lumi Karmitsa
Malli: Karmeat joulusukat
Ohje: Villit vanttuut & vallattomat villasukat -kirja

Oma koko 39
Puikot 3.5 ja 4 mm
Silmukoita puikolla ohjeen mukaan
Lankana 7-Veljestä