Neuletyö – knitwork 6 / 2020

Kuten varmaan huomaatte, täällä on tapahtunut viime yönä kummia. Neulojan taulun postaukset ovat hävinneet salaperäisesti jonnekin 😉 No se on totta. Poistin ne täältä.

Syy miksi alun perin postasin taulun suunnitteluprosessin tänne oli se, että halusin kertoa, miten minulla on tapana suunnitella neuleita. Välillä se on tosi helppoa ja välillä vähän vaikeampaa.

Uskoisin, että aika moni pystyy samaistumaan tähän suunnitteluprosessiin ja siihen, mitä kaikkea sen aikana tuleekin sitten pohdittua.

DSCN5940%20%282%29_400x400.jpg

Minä itse pidän omien neuleiden suunnittelusta. Minusta se on hauskaa, jännää ja se tarjoaa omanlaisiaan haasteita. Mikään ammatti-ihminen en ole sillä saralla, mutta omaksi iloksi on kiva laittaa aivonystyrät liikkeelle, antaa mielikuvituksen lentää ja kokeilla mihin kaikkeen sitä pystyy 😊

Minulle paras palkinto on valmis onnistunut työ. Se, kun voi nähdä omat ajatuksensa valmiina työnä silmiensä edessä ja se, kun voi käsin koskettaa omia ajatuksiaan neuleen pinnalla. Se, mikä oli mielessä aluksi pelkkä kuva, on muuttunut joksikin käsin kosketeltavaksi, just minun näköiseksi neuleeksi 😊

20200120_141936%20%282%29_400x400.jpg

En halua nyt vähätellä valmiita sukkaohjeita ja niiden tekijöitä pätkääkään. Neuleiden suunnittelussa on iso työ ja se vaatii paljon aikaa ja ajatustyötä. Arvostan heitä suuresti.

Pidän siis myös valmiista neuleohjeista ja haluaisin neuloa ne kaikki. Minulla onkin jonossa varmasti 100 sukkaparia, jotka haluaisin toteuttaa, mutta en ehdi neuloa niin paljon kuin haluaisin.

Mukavaa perjantaita sulle 😊

P.S. Laitan tähän perään vielä postauksen uusimmista sukistani, jotka eivät olisi syntyneet koskaan, jos en olisi neulonut ensin tätä neulojan taulua 😉