Huomenta!

Heräsin jo neljän aikaan aamulla ja koska valvon nyt, niin ajattelin postata tänne jotain :) Olen tässä muutamien päivien aikana saanut nyt nuo romantikot valmiiksi ja niistä tuli ihan kivat. 

Kokeilua ja kokeilua, testisukathan nämä on...kun kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran ;) Nyt toivotaan, että sukat kestävät myös käytössä.

DSCN3604_400x400.jpg

Kuten kuvasta näkyy, neuloin jalkateräänkin tuollaisen pitsikukkaraidan. Jos innostuit kokeilemaan näiden sukkien neulomista, suosittelen sen jättämistä sukasta kuitenkin pois :) Kantapää on romanttiseen tyyliin sopiva ristiinvahvistettu kantapää.

DSCN3610%20%282%29_400x400.jpg

Ja nyt hyvät blogin lukijat: Hyvää synttäripäivää minulle! :) Täytin muutama päivä sitten 45-vuotta ja täytyy sanoa, että oloni on erittäin keski-ikäinen :D Sainkin synttärilahjaksi kolme käsityökirjaa. Kaksi Lumi Karmitsan kirjaa ja tuollaisen Neulemallien käsikirjan.

DSCN3545_400x400.jpg

Lumin kirjat on tietysti taattua laatua, sieltä löytyy malleja jotka haluaisi toteuttaa heti, mutta katsotaan missä välissä ehdin tehdä sen. Tuo Neulemallien käsikirja on myös mielenkiintoinen kirja. Siellä on 300 neulemallia ohjeineen erilaisista joustimista kohoneuleisiin, pitsineuleisiin ja kirjoneuleisiin. 

Jos haluaa sunnitella joskus omia sukkia kuten minä, niin tuo kirja on hyvä apuväline siihen. Aionkin käyttää sitä, kunhan ehdin tehdä senkin. Nyt en oikein tiedä, mitä neuloisin seuraavaksi...ne helmisukat itselle vai jonkinlaiset lintusukat, jotka minua pyydettiin neulomaan...

Romantikot
Koko 38
Puikot 3,5 mm
Silmukoita puikoilla (yhteensä 6 jaollinen määrä) varressa 15, jalkaterässä 12
Lankana 7-Veljestä ja Socki
Langanmenekki 170 g
Tehnyt Kikiliakii