Neuletyöt - Knitworks 20 - 21 / 2021

keltpu1%20%282%29_850x255.jpg

No heippa toisen kerran :)

laitan tähän nyt lisää kuvia valmiista Puputtimista, kun niitä on mistä laittaa. Sain nimittäin uuden kännykän ja sillä saakin otettua tosi hyviä kuvia sukista. Vielä kun keksin juuri aamulla, miten asetuksista saa päälle toiminnon, jolla kuvat voi siirtää kännykästä suoraan kätevästi läppärille.

Luulenkin, että käytän tästä eteenpäin tätä kännykkää sukkakuvien ottamisessa. Varaudu siis kuvatulvaan. Jokainen onnistunut sukkakuva kun on laitettava nyt tänne blogiin esille ;) Nyt kun niitä saa. 

keltpu3_350x467.jpg

Keltaiset Puputtimetkin ovat nyt valmiit ja ihan mukavilta sukilta nämä kieltämättä näyttävätkin :) Nyt kun olen kertonut teille, miten nämä sukat syntyivät, näytän tässä postausessa miltä sukat näyttävät toisenvärisenä.

Minun oli "pakko" kokeilla tätä kelta-oranssia väriyhdistelmää, kun se nyt tuli mieleen. Näin äidin ja minun sukkani erottuvat toisistaan. Kun näytin sukkia muutamille ystäville, oli mielipide yllättävän yhteneväinen.

Nämä vihreät sukat ovat paljon kauniimmat ja keltaiset sopivat taas paremmin pääsiäiseen. Mietinkin nyt, että kaipa noita vihreitä Puputtimia voisi käyttää pääsiäisen jälkeenkin ihan hyvin vaikka kevätsukkina? 

keltpu5_350x466.jpg

Minulla on vielä paljon asiaa näistä sukista ja siitä miten ne on oikein tehty, mutta säästelen näitä juttuja nyt viimeiseen postaukseen. Senpä takia minulla ei ole tässä postauksessa oikeastaan mitään sen kummempaa asiaa, kuin näyttää näitä kuvia :) Nyt siirryn siihen kolmanteen postaukseen. 

keltpu4_350x467.jpg

Lämmöllä, Kikiliakii

Puputtimet - Easter bunny socks
Koko, size: 38-39
Puikot, needles: 3,5 mm
Lankoina, yarns: Myhome living, Novita 7 Veljestä
Langanmenekki, weight: noin, about 155 g
Suunnittelija, design: Kikiliakii
Ohje, pattern: mietinnässä vieläkin, coming soon maybe....