Kunhan pohdiskelen

Kohta alkaa olla aika tehdä jokavuotinen lankainventaario ja laskea kuinka paljon lankoja tuolta kaapeista löytyy. Ihan vielä sen aika ei ole, ajattelin tehdä sen joulun välipäivinä.

Sen lisäksi mietin tässä sitä, miten järjestelisin nämä neulejuttuni ensi vuonna niin, että ne olisivat jotenkin järkevästi löydettävissä joko läppäriltä tai jostain kansioista.

DSCN5655_400x400.jpg

Juuri nyt mulla on melkein kaikki neulejutut pilvessä (Onedrivessa) onnellisessa sekamelskassa. Ne pitäis järjestellä uudestaan B) 

Sen lisäksi mun pitäis järjestellä kaikki paperiohjeet kansioihin ja laskeskella monta paria sukkia ja lapasia tänä vuonna on syntynyt. Aika mahdoton tehtävä, kun en ole pitänyt niistä sen kummemmin muuta kirjaa, kuin laittanut niitä tänne blogiin. 

DSCN5648%20%282%29_400x400.jpg 

Luulen, että rupean seuraavaksi tekemään tämän homman. Ensi vuonna olisi kiva sitten numeroida kaikki neuleet niin että pysyy laskuissa mukana.

Olisi myös mielenkiintoista pistää ylös se, kuinka paljon mulla menee rahaa lankoihin. Se on sellanen summa, etten uskalla edes ajatella sitä sen enempää.

DSCN5654%20%282%29_400x400.jpg

Olenkin tuossa miettinyt sitä, että josko rupeaisin ensi vuonna lankalaihikselle, vaikka vuosi sitten taisin sanoa, että en tule sitä tekemään.

Mulla on niin paljon varastossa lankoja, että pärjäisin kyllä mustaa ja valkoista lankaa lukuunottamatta ihan kevyesti niillä ensi vuoden :)

DSCN5625%20%283%29_532x400.jpg

Mutta katsotaan. En tee vielä mitään uuden vuoden lupauksia, sen aika on vasta joskus kuukauden päästä. Yritän laittaa nyt ensin tuolla pilvessä kaikki kuntoon ja mapittaa kaikki paperit :) 

Ja neulomista en aio lopettaa joulukuussakaan ;)