Sukat äidille

Ajattelin neuloa nyt välillä jotain ihan muuta kuin vauvansukkia. Tässä ovatkin valmistumassa Novitan Puutarha-sukat äidilleni, joka on jonkin sortin viherpeukalo. Teen nämä kesäksi, ostin hänelle jo äitienpäivälahjaksi yhden käsityökirjan, mutta en kerro minkä kirjan ;)

DSCN4706%20%282%29_400x400.jpg

Ihana neuloa pitkästä aikaa kirjoneuletta ja olenkin neulonut kuviot näissä sukissa ihan ohjeiden mukaan. Väreissä improvisoin hiukan, langat ovat Nallea, mutta kaikki värit eivät ole samoja kuin ohjeessa.

DSCN4707%20%283%29_400x400.jpg

Otin näissä sukissa pitkästä aikaa käyttöön myös bambupuikot. Normisti neulon ihan tavallisilla sukkapuikoilla. Näillä bambupuikoilla on mukava neuloa, mutta huomasin, että käsialani on paljon löysempää näillä puikoilla neulottuna.

No. Näissä sukissa se ei haittaa, sopivat sitten paremmin äitini jalkaan eikä sukista tule liian tiukat, mutta hiukan opettelemista noiden puikkojen käytössä on. Mukavan kevyet ne kuitenkin ovat :)

Olen lähdössä maanantaina Ouluun erääseen seminaariin ja palaan sieltä vasta torstai-iltana. Niinpä nämä sukat jäävätkin viikoksi tauolle, en ehdi neuloa toista paria ennen matkaa valmiiksi, vaikka nämä sukat ovatkin syntyneet vauhdilla ja ohjekin on kiva.

Otan matkalle mukaan bambupuikot, lentäen kun menemme ja lankaa. Nyt pitäisi vaan keksiä joku sukkamalli matkatekemiseksi...luulen, että neulon reissulla jotkut aivot narikkaan sukat 'mitä mieleen tulee' -tekniikalla :)) 

Puutarha-sukkien ohje löytyy täältä:

https://www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/puutarha-villasukat-novita-nalle/ohjeet

Tässäpä tämä ensimmäinen sukka valmiina, tästä on hyvä jatkaa :) Nuo porkkanat neuloin muuten sitten oranssilla teetee Pallaksella.

DSCN4720%20%283%29_400x400.jpg