Neuletyö - knitwork 2 / 2020

Hyvää uuden vuoden neljättä päivää!

Täällä ollaan jo herätty ja juodaan aamukahvia. Kunhan saan tämän postauksen valmiiksi, aion neuloa hetken aikaa ja ruveta vasta sitten päivän pakollisiin touhuihin. Minusta aamukahvi ja neulominen ovat mitä parhain tapa aloittaa aamu, silloin kun siihen on aikaa.

Minusta se on vaan jotenkin tosi rentouttavaa, kun voi neuloa ja juoda kaikessa rauhassa sen aamukahvin. Jostain syystä tuo päivän ensimmäinen kahvikupillinen maistuukin aina parhaimmalta 😊 

DSCN5752%20%282%29_400x400.jpg

No niin. Olen saanut nyt tuon toisen patalapun valmiiksi ja kuten kuvasta näkyy, siitä tuli ihan kohtalaisen nätti. Tuo vaalean turkoosi lanka pohjavärinä toimii huomattavasti paremmin tässä mallissa kuin tuo tumman harmaa ja kun laput laittaa sitten rinnakkain, ne sopivat aika kivasti keskenäänkin yhteen.

DSCN5756%20%282%29_495x400.jpg

En ole miettinyt vielä viimeistelyä ihan loppuun asti, mutta luulen, että kiinnitän patalapun etu- ja takaosan kiinni toisiinsa piilopistoin, kun en sitä onteloneuleen neulomista nyt opetellut B) En taida virkata reunoja, vaikka niin aluksi ajattelin.

Aion neuloa vielä kaksi patalappua lisää näille kahdelle kaveriksi, mutta ne neulon yksivärisinä. Muuten saattaa käydä niin, että lopputuloksesta tulee turhan levoton, kun ne laittaa rinnakkain naulakkoon roikkumaan. Neulon siis vielä yhden tumman harmaan ja vaalean turkoosin patalapun. 

DSCN5756%20%283%29_400x400.jpg

Instagramissa pyörii muuten nyt sellainen tosi kiva juttu, nimittäin neulebingo. Ajattelin vielä muutama päivä sitten, etten tänä vuonna osallistu näihin haasteisiin niin paljon, mutta tähän halusin osallistua minäkin 😊 Instagramista tämä neulebingo löytyy näillä tiedoilla:

#neulebingo2020
@maik_ki

Tässä onkin minun vuoden 2020 bingolappuni. Kirjasin siihen asioita, joita haluan vuonna 2020 tehdä. Yritin pitää nämä tavoitteet sen verran pieninä, että niillä on mahdollisuus toteutuakin. Tätä bingolappua oli hauska suunnitella. Saapa nähdä montako osumaa tulen saamaan 😉

neulebingo2020.jpg