Salamyhkäistä puuhaa

Pidin tässä muutaman viikon taukoa neulomisesta ja ajattelin jo jäädä kevät tauolle, mutta sitten nuo vauvalangat piirongin alalaatikossa alkoivat kutsua minua salaperäisesti ;) Ne kuiskivat sieltä, että hei, sinullahan on ollut yksi vauvansukkaidea mielessä, me odottelemme sinua täällä :)

No ei siinä sitten muu auttanut kuin mennä laatikolle ja ottaa vauvalangat esiin. Kerrankin minulla on hetki aikaa ja mikäpä olisi mukavampaa, kuin näperrellä muutama pikkuinen vauvansukka <3

No joo. Vaikka olenkin julistanut itselleni, että nyt on kuules Kikiliakii kevät ja kesälenkkarit on kaivettu kaapista esiin, niin tuo sukkaidea, joka minulla pyöri mielessä oli varsin talvinen. 

lumil2_400x400.jpg

Idea joka minulla oli, oli neuloa sukan varteen lumipalloja tai lumilinna ja se siitä tulikin. Tarkemmin katsottuna tuosta kuviosta tuli mieleen myös hunajakenno. Ehkäpä siinä on ainekset seuraavaan sukkaan? Kuka tietää :)

Sukan pohjaväri on ruma. Se on liian tumma, pohjavärin olisi pitänyt olla vaaleamman sininen, mutta näillä mennään, en jaksanut purkaa enää sukkaa.

Sukan päälle silmukoin pikkuisen lumiukon, joka on kokonaan omaa käsialaani. Excelillä nopeasti naputeltu kuva, joka vielä onnistuikin ensi yrittämällä :)

lumil1_400x400.jpg

Sen ompeleminen oli mukavaa pientä näpertämistä, kuten koko muukin sukka. Sitä tässä mietin, että teenkö toiseen sukkaan lumiukon peilikuvana vaiko en. Luultavasti teen. 

Palaillaan asiaan taas, kun sukat ovat valmiit ja ne on kuvattu.