Nyt se on valmis

15 päivää, 24 neulottua pussia ja 480 g lankaa. Siitä on tämä minun monivuotinen joulukalenterini tehty. Vielä viimeistely ja sitten joulukuu voi tulla :)

DSCN3934_400x400.jpg

En aio numeroida näitä pusseja, vaan valitsen joka päivä korista mieleiseni pussin. Poikkeuksena ovat itsenäisyyspäivä ja jouluaatto, muuten menen ihan fiiliksellä :)  

DSCN3957_400x400.jpg

Aion laittaa jokaiseen pussiin tänä vuonna pari tuikkua ja tietysti suklaata. Sen lisäksi ajattellin kirjoittaa joka päivälle pieniin lappuihin jonkun kivan askareen. Haluan tehdä tästä joulukalenterista sellaisen hyvän mielen kalenterin :)

Näin saan joka päivä nauttia kynttilöistä, tehdä jonkun pienen jouluisen jutun ja saan suun makeaksi joulua odotellessa :) Tehtäviksi ajattelin jotain sen suuntaista kuin: Laita pihalle ulkokynttilä palamaan. Juo kupillinen glögiä. Paista joulutorttuja. Kuuntele Petteri Punakuono. Tee kasvohoito jne.

Ja koska olen sinkku, joudun täyttämään kalenterin itse, mutta minulla on siihen ratkaisu. Kirjoitan nuo tehtävälaput ja taittelen ne pieneen kuppiin. Sen jälkeen sekoitan laput ja otan aina yhden lapun sokkona ja laitan pusseihin. Näin en tiedä, millainen tehtävä missäkin pussissa on :)

Tällaisena ikisinkkuna sitä joutuu keksimään välillä tällaisia juttuja ;D

Viimeinen pussi, jonka joulukalenteriin neuloin, oli tämä itsenäisyyspäivän pussi. Kuva on ommeltu siihen silmukoita jäljitellen.

DSCN3946_400x400.jpg

Itsenäisyyspäiväpussin kaavio.

itsen%C3%A4inensuomi1_400x583.jpg

Ensi vuonna voinkin sitten varustautua paremmin ja täyttää tämän joulukalenterin jollain ihan muulla :) Mukavaa joulun odotus aikaa kaikille <3 Minä pidän nyt muutaman päivän lomaa neulomisesta :)