Neuletyöt - knitworks 8 ja 9 / 2020

Tuikkivat KAL edistyy täällä pikku hiljaa ja maanantaina päästään varmaan neulomaan jo kantapäätä. Vähän jänskättää tuo kantapää, millainen se on. Ihan peruskantapää vai joku muu. En ole jaksanut kauheasti perehtyä erilaisiin kantapäihin ja ihan laiskuuttani vaan, mutta olisihan se toisaalta kiva oppia jotain uutta 😊

DSCN6019%20%282%29_400x400.jpg

Nämä lätkäfanin sukat ovat taas edenneet nopsaan, ihan perusraitasukkaa kun ovat. Jellonan kuvan silmukointi vie sitten tietysti enemmän aikaa, kunhan sen aika tulee. Ajattelin jättää näissä sukissa tuon silmukoinnin viimeiseksi. Välillä silmukoin jo keskeneräisessä neuleessa kuvioita, mutta tällä kertaa nyt näin.

DSCN6029%20%282%29_400x400.jpg

En tiedä kumpi on sitten helpompi tapa silmukoida, mutta se on kai ihan makuasia mistä kukakin tykkää. Nyt kun silmukoin tuon jellonan kuvan sukkaan jälkikäteen, minun täytyy päätellä ensin kaikki sukan langanpäät. Ne tarttuvat sukan nurjalla puolella helposti silmukointiin kiinni ja sitä sotkua ei ole sitten kovinkaan kiva selvitellä ja purkaa. 

DSCN6027%20%282%29_400x400.jpg

Entä se minun uusi sukkaideani. No. Se joutuu odottamaan vielä pitkään, ennen kuin saan ne sukat puikoille. Ihastuin facebookissa nyt noihin uusiin hittisukkiin eli pystyraitasukkiin ja haluaisin tehdä sellaiset itsekin. Innostun harvemmin näistä hittijutuista, mutta nyt se jotenkin vaan osu ja upposi 😊

DSCN6034%20%283%29_400x400.jpg

Valkkasin langatkin jo näihin pystyraitasukkiin suurin piirtein valmiiksi ja kuten näkyy, niistä löytyy mustaa, lilaa ja turkoosia. Meikän lempparivärejä. Saapa nähdä, millaiset sukat niistäkin tulee.

Nyt minun pitää sulkea vaan silmät ja korvat muutamiksi päiviksi kokonaan, etten keksi sitten taas jotain uutta mielenkiintoista neulottavaa. Alkaa olla tuo to do -lista taas jo sen pituinen.

Mukavaa lauantaita just sulle! 😊