Täällä ollaan :)

Pidin tässä kolmen viikon pituisen tauon neulomisesta ja lepäsin hiukan, mutta nyt olen palannut taas sorvin ääreen. Murrekokeilukin on nyt ohi, kirjoitan jatkossa kirjakielellä, kuten ennenkin :)

Nyt minulla on työn alla ystävän pyytämät mökötyssukat. Idea näihin sukkiin löytyi Vallattomat vauvansukat -kirjasta. Ystäväni bongasi sukkamallin sieltä ja pyysi, että neuloisin hänellekin samanlaiset sukat naisten koossa.

Niin ryhdyin tuumasta toimeen.

mokotus_sukat1_400x400.jpg

Päätin jättää sukista virkatut silmät pois ja toteuttaa kasvot silmukoimalla. Niin piirsin kasvot Excelillä, silmukoin ja purin ja piirsin taas ja tässä tulos. Näistä tulikin surulliset sukat. 

Surullisuus johtuu varmaan siitä, että näillä sukilla on vedet silmissä. Halusin silmiin vähän väriä ja syvyyttä ja näin kävi. Purkaa en aio.

mokotus_sukat_400x400.jpg

Uskon, että ystäväni pitää silti näistä sukista. Ajatushan on se tärkein. Nyt täytyy neuloa vielä toinen sukka ja sen jälkeen to do -listani on taas yhtä sukkaparia lyhyempi.

Kokeilin muuten neuloa ne jämälankasukat, mutta niistä tuli niiiin susirumat, että en kehtaa laittaa niiden kuvaa edes tänne blogiin. Ehkäpä kokeilen tehdä vielä toiset...tai sitten en. 

Koko 39-40
Puikot 3,5 mm
Silmukoita puikolla 12
Lankana Adlibris Socki
Langanmenekki noin 130 g
Tehnyt Kikiliakii