Neuletyö – knitwork 9 / 2020

Nyt kun tuossa Tuikkivat KAL:issa vietetään välipäivää, päätin aloittaa siihen rinnalle yhden toisen työn. Annoin nimittäin eräälle miespuoliselle ystävälleni jouluna sukkalahjakortin.

Lupasin neuloa hänelle sukat juhannukseen mennessä, mutta taidanpa lunastaa tuon  lupaukseni nyt hiukan aikaisemmin, kun vielä on talvi. Sukat, jotka ystäväni haluaa, ovat nämä joulun alla isälleni tekemät Lätkäfanin sukat. Ohje näihin löytyy jostain täältä blogista.

DSCN5131%20%282%29_400x400.jpg

Ai kauhia. Tajusin juuri, että lauantaina on jo helmikuu ja olen ainakin aloittanut tässä kuussa jo 9 neuletyötä. Sehän on aivan kamalan paljon. Nuo Tuikkivat sukat ja nämä Lätkäfanin sukat valmistuvat varmasti vasta helmikuun puolella, mutta muuten ?

DSCN6012%20%282%29_400x400.jpg

Aaaa. Nyt tajusin. Olen laskenut jokaisen patalapunkin omaksi työkseen, jotka olen tässä kuussa neulonut. Olen neulonut siis nyt tammikuussa 4 patalappua, 1 taulun, 2 sukkaparia ja 2 sukkaparia on aloitettu, ne valmistuvat helmikuussa. 

Huomenna pidän siivouspäivän ja neulon vain Tuikkivien sukkien seuraavan osan. Palataan taas asiaan, kunhan työt edistyvät 😊