Moikka moi :)

Se on uusi vuosi alkanut uusin kujein ja minullakin on tämän vuoden ensimmäinen työ puikoilla :) Rupesin neulomaan Lumi Karmitsan Riikinkukkoja kirjasta Villit vanttuut & vallattomat villasukat 2.

Ystävä pyysi minua neulomaan nämä sukat ja ajattelin nyt toteuttaa hänen toiveensa.  Malli on mielenkiintoinen neuloa ja kaunis sukka tulee. Olen aika täpinöissäni tästä mallista :)

DSCN4116%20%282%29_400x400.jpg

Mitäpä muuta

Tein eilen itselleni tällaisia lomakkeita, joihin ajattelin kirjata kaikki tämän vuoden neuletyöt. Innostuin hiukka leikkimään eilen illalla tietokoneella ja tässä tulos B) Minusta tämä on aika toimiva lomake ja sopii minulle, joka on tosi laiska kirjoittelemaan neulomusten tietoja ylös.

neulety%C3%B6t2019%20kuva.jpg

Rastia ruutuun vaan ja muutamien lukujen ylös kirjaamista. Ja juu. Tätä lomaketta voi käyttää vapaasti, koska laitoin sen tänne blogiin. 

Lankana -kohdasta sanoisin sen verran, että siihen kohtaan voi muuttaa omat langat, joilla itse eniten neuloo. Minulla tässä on nyt tällaiset langat. Valitettavasti en osannut liittää tänne tuota lomaketta PDF:nä.