Mukavaa sunnuntaita,

täällä neulotaan hurjaa vauhtia :) Neulon ensinnäkin äidilleni näitä ihania Mia Sumellin Perholaisia ja samaan aikaan on valmistumassa Sukkapätkiksen -19 sukat <3 Mia Sumellin käsialaa sekin sukkamalli. 

No. Äidin sukat alkavat olla jo reilusti voiton puolella. Toisesta sukasta puuttuu enää jalkaterä, niin sitten onkin jo valmista ja voin ensi viikolla lähettää äidilleni pienen sukkapaketin :)

DSCN4844%20%284%29_300x426.jpg

Sitten Sukkapätkis -19

Olen neulonut nyt kuudennen etapin sukista ja ne näyttävät tällä hetkellä nyt tältä :) Valitsin sitten kuitenkin sukkiin pohjavärien lisäksi tummaa ja kirkasta turkoosia ja jätin sukista vihreän värin pois. Ajattelin selvitä näistä sukista vain viittä väriä käyttämällä.

DSCN4848%20%283%29_300x300.jpg

No ei näistä niin keväiset sukat nyt tule, kuin alkuperäinen malli on, mutta neulon nyt näillä väreillä sukat loppuun kun aloitin. Ainahan voi neuloa toiset samanlaiset eri väreillä ;)

Minusta tämä KAL on ihana juttu. Olen ruvennut oikein odottamaan aamuisin, että saan uuden pätkän sukkamallista neulottavaksi ja jännitänkin sitä jopa ihan vähän, miten sukka jatkuu. Sitten mietin millä väreillä toteutan tämän pätkän ja jännitän taas, miltä sukka sitten näyttää. Näitä sukkia on kiva neuloa :)

Sukkalaatikko

Olen nyt löytänyt sukkalaatikkohaasteeseen sopivan sukkalaatikon ja se löytyi meidän talon pahvinkeräyksestä...harrastin siis roskisdyykkausta, mutta ihan pikkuisen vaan B) Tämä on aivan täysin kunnossa oleva laatikko ja tuossa kannessa on aivan ihana ruusun kuva :)

DSCN4854%20%282%29_400x400.jpg

Kävipä tosiaan tuuri. Tänne laatikkoon mahtuu sitten mukavasti ainakin ne 12 vauvansukkaparia, jos omat sukat eivät sinne mahdu <3 ...ajattelin tehdä 2 sukkalaatikkoa...

DSCN4861%20%282%29_400x400.jpg

Kunhan nuo Sukkapätkis-sukat valmistuvat, aion laittaa ne sukkalaatikkoon. Itselleni ajattelin, mutta katsotaan nyt kauanko ne ehtivät olla siellä. Annan ne kuitenkin varmasti lahjaksi jollekin jo ennen joulua B)