Kukkaraitaa

Vaikka täällä sataa vettä ja huomiseksikin sitä luvattiin, niin hyvää halloweenia joka tapauksessa jokaiselle! :) Itse aion viettää tuota pyhäinpäivää rauhallisesti ja neuloa.

Olen saanut tässä viikon aikana nuo isot miesten sukat neulottua ja se kävi yllättävän kivuttomasti. Neuloin sukat pätkissä ja pidin välillä taukoja, niin neulominen ei ruvennut tökkimään liikaa.

Tässä siis valmiina meidän perheen nuorelle parille joululahjasukat. Otin niistä yhteiskuvan, kun samaan osoitteeseen ovat menossa. Sopivat hyvin yhteen nuo sukat, kuten saajansakin :) <3

DSCN3497_400x400.jpg

Sitten ne Anelmaiset. Olen neulonut nyt jo toisen sukan kokonaan ja se onnistui ihan hyvin. Tein sukan ohjeen mukaan, mutta muutin hiukan värejä. Miniä, jolle sukat tulee, pyysi ensin tosi värikkäitä Anelmaisia ja minulla vilisi musta lanka ja neonvärit päässä.

Sitten hän ilmoitti haluavansakin punasävyiset sukat. Siitä se ajatus sitten näihin väreihin lähti. Tuli aika hempeät ja romanttiset sukat. Saapa nähdä mitä miniä pitää niistä...Hän on nimittäin luonteeltaan tosi rempseä täti, enkä tiedä sopivatko nämä sukat hänelle sitten ollenkaan ;)

DSCN3506_400x400.jpg

Ajattelinkin ratkaista tämän ongelman neulomalla hänelle toiset Anelmaiset räväkällä värityksellä, jos vaan innostun vielä tästä mallista. Hänenkin on varmaan mukava saada joskus jotain ihan itselleen ja hän pitää villasukista <3

DSCN3501%20%282%29_400x698.jpg

Nämä Anelmaisethan on aika helppo ja nopea tehdä. Ohje on ihan ok. Se tosin oli pienoinen yllätys, kun ohjeessa käskettiin etsimään Youtubesta tuon venäläisen kukkaraidan ohje. Onneksi kuitenkin tein niin, tuota kukkaraidan ohjetta ei olisi kirjoittanut ohjeeseen selkeästi kukaan :) 

Nyt minulla pyörii sitten mielessä kukkaraidat, kun opin sen tekemään. Haluan tehdä kukkaraitasukat ja suunnittelen niitä jo näitä Anelmaisia neuloessa. Taidanpa neuloa ne seuraavaksi....jos tekisi siitä miniälle toiset sukat...mustat sukat joissa on raikkaan värisiä kukkaraitoja...hmmm...wau! :D

Anelmaiset
Suunnittelija: Anelma Kervinen
Ohje: www.riikkapiikka.fi

Koko 38
Puikot 3,5 mm
Silmukoita puikolla 16-13
Lankana 7-Veljestä ja Socki
Langanmenekki 220 g
Tehnyt Kikiliakii