Väinämöiset

Nyt en pidä sen pidempään tässä ketään jännityksessä ja varsinkaan itseäni. Tässä ovat nyt nämä joulupukin lahjalapaset a la Kikiliakii. Sain ne eilen illalla valmiiksi, vain viimeistely puuttuu vielä.

jouluplapaset1_400x400.jpg

Aikamoiset Väinämöiset näistä taisi tulla, mutta ovatpa ainakin tekijänsä näköiset :) Lapasen kämmenpuolihan on ihan kaunis ja onnistui ainakin minusta ihan kivasti.

jouluplapaset3_400x400.jpg

Mutta sitten tuo joulupukin pää. Hmmm....siitä voi nyt olla montaa mieltä. Onko se joulupukin pää vai kenties tontun, mulle itselle siitä tuli mieleen Väinämöinen :)

jouluplapaset2_400x400.jpg

Niinpä ristin nämä lapaset Väinämöisiksi :) Tulee joulupukki varmasti yllättymään jouluaattona nämä saadessaan ;) No. Muistohan nämä ovat, ei nyt niinkään jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut lapaset :)

jouluplapaset4_400x400.jpg

Lapasen värejä vaihtamalla näistä lapasista saisi vaikka minkä näköisiä pukkeja ja tonttuja, mutta jääköön nämä nyt näin tällaisiksi :) 

jouluplapaset5_400x400.jpg

Väinämöiset/Mittens to Santa Claus

Koko/size  Nainen - mies / woman - man
Puikot/needles 2.75 mm
Silmukoita puikolla 16
Lankana/yarns Novita Nalle
Langanmenekki/weight 75 g

Suunnittelija/designer Kikiliakii
Ohje/pattern Kikiliakii

- - - - - - -

I made these mittens to Santa Claus for a Christmas. We give these mittens to him when he visit our home on Christmas eve. I can only hope that he like his present <3  These mittens are made by love.