Mukavaa lauantaita!

Täällä on herätty aamulla siihen, että maahan satoi jotain valkoista. Sen verran vähän, että sitä ei kehtaa vielä ensilumeksi sanoa, mutta sen verran paljon, että voi sanoa, että jotain satoi :) Voi kunpa sataisi lunta ja paljon, mutta se jäänee taas vaan haaveeksi, kun täällä ihan etelässä asustaa :(

Tässäpä minun työpisteeni, missä kaikki neulomukset valmistuvat. Kuvan oikeassa reunassa näkyy pala minun lempparituoliani, jossa istun aina neulomassa ja kuvan vasemmassa kulmassa näkyy tuo Ikean pikku pöytä, jota raahaan pihalle ja takaisin aina säännöllisin väliajoin :D

DSCN3826_400x400.jpg

Onneksi kukaan ohikulkija ei ole tullut kysymään vielä, että kuinka monta kertaa aion vielä ulkoiluttaa sitä tämän vuoden aikana :D Minun piti alunperin valittaa kuinka sotkuinen tuo työpiste aina on, mutta nyt kun katsoo kuvaa, niin eihän tuo ole pahakaan sotku! :O

DSCN3837_400x400.jpg

Joo. 21 pussia joulukalenteriin on nyt valmiina ja aikaa loppujen neulomiseen on peräti 7 päivää. Täytyy tunnustaa, että nyt tekee hiukan tiukkaa keksiä millaiset 3 viimeistä pussia teen. Tässä on kuitenkin nyt nuo neljä viimeisintä uutta pussia.

DSCN3839kk_400x400.jpg

Tässä on nyt se palmikkopussi, joka minun pitikin neuloa. Se on tehty 4 silmukan palmikoista ja lankana on vihreä teetee Pallas. Siitä tuli ihan kivan näköinen.

DSCN3848_400x400.jpg

Tässä punavalkoisessa sydänpussissa on jo hiukan toiston tuntua, kun olen jo yhden sydänpussin neulonut. Äitini ehdotti että neuloisin tähtipussin (done), kuusipussin, enkelipussin ja piparipussin. Siinäpä ideaa viimeisiksi pusseiksi. Hmmm...

Sydämen kaavio.

syd%C3%A4n_200x245.jpg

Tässä alla on rumanvärinen lahjapakettipussi. Nuo lahjapaketit pussissa on ihan ok idea, mutta värejä olisi voinut miettiä hiukan pidempään. Mietin pussia neuloessa kuitenkin sitä, miten pussi sopii tuohon joulukalenteriin, siksi siitä tuli kai tuollainen.

DSCN3844ii_400x400.jpg

Lahjapaketin kaavio.

lahja_200x280.jpg

Tämän postauksen viimeisenä pussina on tässä tämä pilkkupussi. Tämä on ehdottomasti yksi omia lemppareitani tässä joulukalenterissa :) Ohje tähän mallineuleeseen löytyy Neulemallien käsikirjasta. Tämän mallikuvion nimi oli kirjassa yksinkertaisesti: Pilkut. Noh. Niitähän ne ovat :)

DSCN3843_400x400.jpg

Tämän joulukalenterin neulominen on ollut kyllä iso urakka, vaikka pussit ovat olevinaan pieniä. Lankaa näihin pusseihin on mennyt yhteensä sellaiset 480 g :O kun laskee, että yksi pussi painaa noin 20 g max.

DSCN3852_400x400.jpg

Seuraavassa postauksessa tämä joulukalenteri onkin sitten varmaan jo valmis. Sitten pääsen viimeistelyhommiin eli päättelemään langanpäät ja rätin allekin pussit voisi laittaa tasaantumaan :)