Vielä 10

Olen päässyt nyt joulukalenterissani yli puolen välin, pusseja on siunaantunut jo 14. Nyt voin ottaa rennosti ja riittää kun neulon yhden pussin päivässä, niin saan kalenterin ajoissa valmiiksi :) Tässäpä siis uusimmat 4 pussia.

DSCN3775%20%282%29_400x416.jpg

Ja kuten kuvasta näkyy, pussien keskellä kököttää itse joulupukki :) Se on joulukalenterini jouluaattopussi. Neuloin sen jo tässä vaiheessa, koska halusin kokeilla ideaani heti. En malttanut odotella että saan muut pussit valmiiksi.

Se on vähän isompi kuin muut pussit, että sinne mahtuu ISO joululahja jouluaatoksi minulle!! :) Köh köh...uusista sukkapuikoista tässä haaveilen, mutta saapa nähdä mitä pussista sitten löytyy ;)

Ajattelin laittaa tuon koko joulupukkipussin ohjeen tänne blogiin, mutta teen sen vasta sitten, kun saan kirjoitettua siihen ohjeen. Tänään en kerro siitä sen enempää.

DSCN3749_400x400.jpg

Jos mennään nyt järjestyksessä, niin tässä on ensimmäisenä kerrosrivinousuin neulottu pussi. Siinä minulla oli käytössä neljää eri väriä ja sotku oli sen mukainen. Siitä tuli kuitenkin ihan kiva pussi kaikesta huolimatta :) Ohje kerrosrivinousujen neulomiseen löytynee netistä?

DSCN3751_400x400.jpg

Seuraavaksi neuloin ihan simppelin harmaan pussin kierretyllä joustinneuleella. Minulle tästä pussista tulee jostain syystä mieleen joulupukin lahjasäkki, mutta se kai se onkin :) Ohje kierrettyyn joustimeen on sama kuin aiemminkin:

Krs 1. Neulo 1 s takareunastaan kiertäen oikein ja neulo 1 s nurin. Toista koko kerroksen ajan. Toista kerroksia haluamasi määrä.

DSCN3759_400x400.jpg

Viimeisenä pussina tällä kertaa syntyi mariannepussi. Kaavio siihen löytyy alta. Toista reikäkerroksen jälkeen kaavion kerroksia 1-6 yhteensä 5 kertaa tai itsellesi sopiva määrä.

DSCN3755_400x400.jpg

Mariannekaavio.

marianne_157x150.jpg

Nyt taidan ruveta kirjottelemaan ohjetta tuohon joulupukki -pussiin, jos joku haluaa sellaisen neuloa.

Vinkkinä voin sanoa, että jos neulot tuosta pussista pidemmän, sinne voi sujauttaa kylään mennessä viemisiksi vaikkapa pienen glögipullon :) Itse mietin sellaisen tekemistä, kunhan tässä ehdin.......