Tulipa tehtyä

Onpa ihana sunnuntaipäivä! Täällä paistaa aurinko, on suhteellisen lämmin ja on sunnuntai <3 Ei ole kiire minnekään ja voin käyttää koko päivän neulomiseen ja nauttia elämästä :) Anelmaisetkin ovat nyt valmiit.

En tee tosin varmaan toisia heti, en meinannut jaksaa neuloa toista sukkaa valmiiksi ja nuo minun valitsemat värit ovat rumat. Olen nähnyt facessa todella nättejä versioita tästä mallista :)

DSCN3512_400x400.jpg

Sitten ne Romantikot

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, suunnittelen nyt pitkästä aikaa jotain omaa ja nyt minulta on tulossa Romantikot. Sellaisen nimen näille pitsikukkasukille äsken annoin, koska sukat sopivat romantikoille. Toivottavasti kukaan muu ei ole nimennyt sukkiaan nyt samoin, ettei tule sanomista.

Minähän ajattelin ensin, että näiden pitsikukkasukkien pohjavärinä olisi musta. No. Niin valitsin innosta puhkuen mustan langan seuraksi erilaisia kirkkaita värejä ja rupesin neulomaan ensimmäistä versiota sukista... 

DSCN3518_400x400.jpg

...Kävi niin, että tuo musta ei toiminut noiden romanttisten pitsikukkien kanssa sitten ollenkaan ja lopputulos on tässä. Omasta mielestäni tämä yhdistelmä ei toimi.

DSCN3564_400x400.jpg

Niin tein täyskäännöksen ja vaihdoin langat romanttisiin väreihin; Valkoiseen, vaaleanpunaiseen ja pinkkiin ja aloitin sukan uudestaan. No nyt sukista on tulossa kauniit romanttiset sukat, jos itse voin niin sanoa :)

DSCN3531_400x400.jpg

Nämä Romantikot eivät ole kirjoneulesukat eivätkä perinteiset pitsineulesukatkaan, mutta omanlaisensa pitsisukat kuitenkin. Tällaisiakin sukkia on varmaan neulottu, mutta nyt ei ole ainakaan minulle tullut ihan heti samanlaisia vastaan.

DSCN3567%20%282%29_400x400.jpg

Nämä sukat on aika hidas neuloa, pitsikukkien neulominen vie aika paljon aikaa, mutta onneksi minulla ei ole nyt kiire :) Voin kaikessa rauhassa neuloa nämä nyt kun joululahjat ovat valmiita :)

DSCN3535_400x400.jpg

Ajattelin neuloa näistä pitkävartiset sukat, niin niitä voi käyttää nilkkureiden kanssa. Jalkaterästä neulon yksivärisen valkoisen, vaikka valkoinen väri on arka lialle. Tuossa sukan varressa on jo tarpeeksi asiaa :)

DSCN3579a_400x400.jpg

Sen kummempaa ohjetta näihin ei ole, suunnittelen näitä sitä mukaa kun ne valmistuvat. Pitsikukkaan tosin voin laittaa Youtubeen linkin, jonka mukaan olen pitsikukat neulonut. Minusta tuo ohje on aika hyvä :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMZoLsbZJ8w

Näitä en anna miniälle, nämä teen aivan itselleni. Salaiselle sisäiselle romantikolleni :)