EDIT: Otin uudet kuvat.

Välipalaa

Kuulun niihin ihmisiin, jotka neulovat yleensä aina kaikki sukat valmiiksi ennen uusien aloittamista, vaikka sukat olisivat kuinka tylsät tahansa neuloa. Minulla jää tosi harvoin töitä keskeneräisiksi. Sukkien päättelyssä minäkin kyllä sitten fuskaan, jos tuon asian lykkäämistä aina seuraavaan päivään voi sellaiseksi sanoa. 

Rupesin neulomaan tuossa toissa päivänä uusia Kakkaroita itselleni yllättäen kesken kaiken muun touhun. Ja juu, nyt ovat vauvansukat jääneet keskeneräisinä lankakoriin, ainakin vähäksi aikaa B) 

DSCN4948%20%282%29_400x664.jpg

Ajattelin kokeilla neuloa nämä Kakkarat vihreillä ja harmailla sävyillä. Ajattelin, että nämä värit saattaisivat olla ensi talvena sitten in. Kävin nimittäin ennen flunssaani alennusmyynneissä ja bongasin vaatekaupoissa uutena värinä vaatteissa vihreää väriä pitkästä aikaa. 

DSCN4956%20%282%29_400x400.jpg

Siitä se ajatus sitten lähti. Neulon nämä vihreät Kakkarat samalla tavalla kuin nuo ensimmäiset turkoositkin. Korvaan näissä vaan turkoosit värit vihreillä sävyillä. Tässä huomaa taas, kuinka väreillä on väliä. Kuinka niiden valinta vaikuttaa siihen, miltä sukka näyttää ja mikä on sukan henki.

DSCN4956%20%283%29_500x500.jpg

Valitan tummia kuvia. Kun katson näitä kuvia nyt omalta läppäriltäni, niin kuvat näyttävät tosi tummilta, toivottavasti kännykästä katsottuna värit erottuvat paremmin. Kuvasin nämä ulkona ja ulkona on pilvinen päivä.

Nyt pidän lepohetken ja parantelen flunssaani, niiiisk...

Malli: Kakkarat (Sukkapätkis -19)
Suunnittelija: Mia Sumell
Ohje: Sullavikat blogi